loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo Accessoires

Bij Volvo begrijpen we dat uw auto niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl.

Daarom bieden wij een breed assortiment aan accessoires aan om uw Volvo aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Content Image 1

Ons aanbod

Een van de meest populaire accessoires voor Volvo is de inklapbare trekhaak. Deze is beschikbaar voor verschillende modellen en biedt de mogelijkheid om eenvoudig en veilig een aanhanger, caravan of boottrailer te trekken. De trekhaak is bovendien volledig geïntegreerd in het ontwerp van uw Volvo en kan eenvoudig worden ingeklapt wanneer deze niet in gebruik is.

Naast de trekhaak bieden wij ook verschillende fietsendragers aan, zoals de fietsendrager op de trekhaak, het dak of de achterklep van uw auto. Hiermee kunt u uw fiets veilig en eenvoudig meenemen op uw volgende avontuur.

Voor wie vaak grote voorwerpen moet vervoeren, bieden wij ook lastdragers en dakboxen aan. De lastdragers zijn speciaal ontworpen om extra bagage, zoals ski's, snowboards en kajaks, veilig te vervoeren. En de dakboxen bieden extra opbergruimte voor bijvoorbeeld vakanties, zodat u meer spullen kunt meenemen zonder dat deze uw interieur belasten.

Al onze accessoires zijn ontworpen en getest om naadloos aan te sluiten bij de hoge kwaliteit van uw Volvo en zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Zo kunt u altijd vertrouwen op de beste kwaliteit en veiligheid.

Bovendien kunnen onze getrainde technici en monteurs uw accessoires professioneel installeren, zodat u verzekerd bent van een perfecte installatie en optimale prestaties. Bekijk ons assortiment aan accessoires online of kom langs bij een van onze dealers voor meer informatie. Met Volvo accessoires kunt u uw auto nog meer personaliseren en nog meer genieten van uw rijervaring.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Gerelateerde diensten

next.svg
prev.svg