loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo On Call

Volvo On Call is een innovatieve service die beschikbaar is voor Volvo-rijders en die uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Met Volvo On Call heeft u via een app op uw smartphone toegang tot verschillende functies waarmee u uw voertuig op afstand kunt bedienen.

Met de Volvo On Call-app kunt u bijvoorbeeld op afstand de portieren vergrendelen en ontgrendelen, de airconditioning aan- of uitzetten en de motor starten of stoppen. Ook kunt u met de app de locatie van uw voertuig opvragen en controleren of u de lichten heeft uitgeschakeld.

Content Image 1

Functionaliteiten

Maar Volvo On Call biedt nog veel meer functionaliteiten. Zo kunt u met de app bijvoorbeeld ook uw rittenregistratie bijhouden, een noodoproep plaatsen in geval van een ongeval, hulp inroepen bij pech onderweg en een afspraak maken voor onderhoud bij uw Volvo-dealer.

Daarnaast biedt Volvo On Call ook veiligheidsvoordelen. Zo kunt u met de app bijvoorbeeld een alarmsysteem voor uw voertuig activeren of de diefstalbeveiliging inschakelen.


Kortom, Volvo On Call biedt een breed scala aan mogelijkheden waarmee u uw rijervaring kunt verbeteren en uw voertuig op afstand kunt bedienen. Of het nu gaat om het op afstand starten van de motor op een koude winterochtend of het plaatsen van een noodoproep bij een ongeval, Volvo On Call biedt u de functionaliteiten die u nodig heeft om veilig en comfortabel te rijden.

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

next.svg
prev.svg