loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo Personal Service

Volvo Personal Service (VPS) is een serviceconcept van Volvo waarbij de focus ligt op een persoonlijke benadering en een optimale klantbeleving.

Bij VPS wordt u als klant geholpen door één vaste serviceadviseur die u persoonlijk kent en begrijpt wat uw wensen en behoeften zijn. Hierdoor wordt er een vertrouwensband opgebouwd en kunt u altijd rekenen op een uitstekende service.

De serviceadviseur bij VPS neemt de tijd om uw auto grondig te inspecteren en eventuele problemen te identificeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde diagnoseapparatuur en -technologieën, zodat eventuele problemen snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Bovendien wordt er altijd gebruik gemaakt van originele Volvo-onderdelen, zodat de kwaliteit van de reparatie gewaarborgd is.

Content Image 1

Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart de weg op gaat

Bij VPS wordt er ook veel waarde gehecht aan communicatie. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie en er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd over de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kortom, Volvo Personal Service biedt een persoonlijke en transparante service-ervaring waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid.

Vragen of interesse?

Gerelateerde diensten

next.svg
prev.svg