loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Het gloednieuwe Handover Center

Mobility Centre zet zich in om een unieke en onvergetelijke afleveringservaring te bieden aan hun klanten. Het gloednieuwe Handover Center, gelegen in het hart van Vlaardingen, is de belichaming van toewijding aan klanttevredenheid en de hoogste normen in de auto-industrie.

 
Content Image 1

De klant centraal stellen


Het Handover Center is ontworpen met één doel voor ogen: de klant centraal stellen en hen de best mogelijke ervaring bieden tijdens de aflevering van een nieuwe of gebruikte auto. Dit gaat veel verder dan een traditionele autoaflevering - het is een ceremonie die de waarde van het moment erkent en viert.

Met de focus op persoonlijke aandacht wordt er een bijzondere ervaring gecreëerd. Onze afleverspecialisten zullen de tijd nemen om voor alle aspecten van de auto uitleg te verschaffen. Zo is de klant vanaf dag 1 vertrouwd met de nieuwe auto.

Dit Handover Center is een uniek concept in de auto-industrie en onderstreept de inzet van Mobility Centre voor klanttevredenheid en het leveren van uitzonderlijke klantervaringen.

Directie Mobility Centre, merkte op: "Bij Mobility Centre geloven we dat het bezitten van een auto meer is dan alleen een aankoop. Het is een ervaring die begint bij de aflevering. We willen dat onze klanten zich speciaal voelen op dit bijzondere moment en streven ernaar om elke aflevering uniek en gedenkwaardig te maken.

Het Handover Center is vanaf begin mei 2024 open voor klanten en is te vinden op Nettenboetsterstraat 5 te Vlaardingen.

Stel hieronder uw vraag